Dansk Grand Prix

I weekenden blev Dansk Flugtskydnings Forbunds Dansk Grand Prix i jagtskydning afviklet på Strandager Skydecenter ved Otterup. Og som vanligt var skytter fra KFK af huse for at forsvare klubfarverne.
Den første Serie blev afviklet i noget nær perfekte forhold med næsten ingen vind, klare lysforhold, behagelige temperaturer og velstillede duer. De gode forhold varede dog ikke ved og vinden friskede noget op hen over middag, hvilket gjorde specielt højreduerne mere vanskelige.
Efter de to indledende skydninger havde KFK’s hold bestående af Jesper Kjep, Per Vestergaard, Bjarke Nordvang og Christian Billeschou skudt sig til en tredjeplads med sammenlagt 304 træf ud af 320 mulige.
I seniorrækken var KFK repræsenteret i finalen, da Bjarke Nordvang havde skud sig til en delt førsteplads med 79/81 (40/41+39/40), desværre holdt nerverne ikke helt hjem og Bjarke endte på tredjepladsen med sammenlagt 116/121 efter 37/40 i finalen.
Også i Damerækken var der en KFK skytte med, Musse lå også inden finalen på førstepladsen med 77/84 (38/43+39/41), men efter en dårlig start på finalen, måtte hun tage til takke med andenpladsen med samlet 111/126.

Sidst, men ikke mindst, så blev det også til en flot 1. plads til Mads Baarupdal i juniorrækken. Stort tillykke til ham.