KFK skytte Jesper Hansen udtaget til OL

Skytterne Jesper Hansen, Stine Nielsen og Torben Grimmel er udtaget til OL i Rio og drømmer om noget stort.

Jesper Hansen, der i 2013 blev verdensmester i skeet og netop har afsluttet en stærk sæson, hvor han blev nummer fire ved VM og fik bronze ved EM.

Han var også med ved OL i London for fire år siden, hvor han noget skuffende måtte nøjes med en placering som nummer 26. Det resultat vil han revanchere, og han kan sagtens sætte fingeren på, hvorfor han ikke skød optimalt i London.

”Forud for London kvalificerede jeg mig først to måneder før OL, og jeg skulle bruge en masse kræfter, især mentalt, på de sidste afgørende konkurrencer, hvor jeg ikke vidste, om jeg var købt eller solgt. Da jeg kom til London, var jeg helt død. Jeg kunne bare mærke, at jeg ikke var, hvor jeg skulle være. Det bliver anderledes nu,” siger Jesper Hansen og fortsætter:
”Nu er jeg udtaget i rigtig god tid, og derfor kan jeg fokusere på OL i Rio på en helt anden måde. I London kunne jeg mærke, at jeg ikke havde haft nok timer på træningsbanen på grund af den store konkurrenceaktivitet op til, og derfor stolede jeg ikke på min skydning. Nu får jeg tid og ro til at koncentrere mig om de små detaljer.”